Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що ближче до середини літа змінилися цінники на продукти із "кавового" набору. Йдеться про каву, цукор, молоко і вершки.

Варто відразу відзначити той факт, що подорожчання торкнулося не лише молока. Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на каву. Фото: скрін youtube
Ціни на каву. Фото: скрін youtube

Багатьом важко уявити свій ранок без філіжанки кави. Та й упродовж дня його випивають достатню кількість. При цьому одні люблять вживати його в чистому вигляді, а інші, додавати, цукор, молоко, або вершки. Проте вартість цих продуктів цього місяця підвищилася.

Вартість кави

Зокрема станом на середину липня кава Nescafe Gold в середньому продається по 369,50 грн за 210 грам. Це при тому, що минулого місяця його можна було придбати за 366,68 грн.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Ціни на каву, скріншот: Minfin
Ціни на каву, скріншот: Minfin

Вартість молока

Ті, хто люблять додавати до кави молоко, цього місяця не переплатять. Справа в тому, що молоко Простонаше 1% продається за ціною на рівні минулого місяця – 43.74 грн за 900 мл. А Яготинське 2,6% навіть подешевшало з 43,09 до 42,28 грн за 900 мл.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість вершків

А ось вершки Простонаші ​​10% подорожчали з 26,32 грн до 27,48 грн за 200 мл.

Ціни на вершки, скріншот: Minfin
Ціни на вершки, скріншот: Minfin

Вартість цукру

Цінник на цукор підскочив із 29,86 грн/кг до 34,55 грн/кг. При цьому, якщо в Ашан та Метро він продається по 31,90 грн/кг, то МегаМаркету доведеться віддати 41,40 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, ціни на популярний сезонний овоч шокували українців: із вітамінними салатами доведеться почекати.

Раніше повідомлялося, будемо їсти лише гарнір: оновилися ціни на сардельки та сосиски.

Також, ідеальний лайфхак, як заморозити малинку, щоб насолоджуватися нею навіть узимку.