Мобільний оператор Vodafone повідомив своїм клієнтам важливу новину: ваші номери можуть бути заблоковані на два роки. Це повідомлення стосується всіх абонентів, тому важливо знати, що робити в такій ситуації.

Vodafone підтримує ініціативу Міністерства цифрової трансформації України, яка спрямована на збереження номерів мобільних телефонів захисників України, які загинули або зникли безвісти. Тепер, якщо номер деактивовано, його не будуть продавати або передавати іншим людям протягом двох років.

Телефон, фото grozny
Телефон, фото grozny

Що робити, якщо номер заблоковано?

Якщо ви не користувалися номером з різних причин, скоріше за все його заблокували і він був перенесений до мережі Vodafone через послугу перенесення номера (MNP). Щоб відновити його, потрібно звернутися до оператора, від якого номер був перенесений. Це допоможе вам повернути номер і зберегти всі важливі контакти.

Щоб не турбуватися про регулярне поповнення рахунку, Vodafone пропонує зручну послугу – ви можете оплатити свій тариф одразу на рік вперед. Це забезпечить стабільний зв'язок та позбавить від несподіванок з балансом.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили З 1 жовтня платіжки за світло зміняться ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Для підключення цієї послуги скористайтеся додатком My Vodafone. У додатку потрібно перейти за ланцюжком: "Меню – Швидкий доступ – Доступні послуги – Зв'язок на рік – Рік без абонплат". Ця послуга доступна для всіх клієнтів, як з передплатою, так і з контрактом.

Нагадаємо, Vodafone приголомшив подорожчанням: які послуги зростуть та що пропонують абонентам

Раніше ми розповідали, що Ви спите, а ваш телефон відправляє платні СМС: українців попередили про "витребеньки" Vodafone

Також, Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно