Щодня в Україні діють графіки погодинних відключень світла, розібратися в яких не так просто, особливо людям похилого віку. У компанії YASNO розповіли про корисне нововведення, яке збереже споживачам не одну нервову клітину.

Експерти та енергетики прогнозують, що українцям доведеться жити із відключеннями електроенергії, можливо, навіть не один рік. Відстежити період відключень не всім вдається без негативних емоцій, адже щодня у певні часи діють різні графіки.

Відключення світла, фото: YouTube
Відключення світла, фото: YouTube

Фахівці YASNO заявили, що побутові споживачі тепер можуть не "ламати голову" над графіками відключень. Для цього варто підключити безкоштовну послугу – смс-інформування про можливі відключення світла.

Єдиний недолік – скористатися нею можуть не всі. Цей функціонал доступний абонентам lifecell, які проживають у Києві.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Як підключити інформування:

  • набрати з мобільного *277 #;
  • вибрати опцію "Активувати";
  • ввести номер групи відключення світла.

"Після цього, за 15 хвилин до можливого відключення, ви отримаєте відповідне смс. Якщо відключення екстрені, смс повідомить, що графіки не діють", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO вказали на важливий нюанс у платіжках за світло: враховуйте це під час оплати.

Також наш портал інформував, ліміти споживання електроенергії зміняться: українцям пообіцяли більш справедливі та стабільні графіки відключень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ноутбук витримає найдовші відключення: українцям порадили, як зберегти заряд батареї без світла.