Тарифи на водопостачання для населення можуть збільшитися, якщо зростатиме вартість електроенергії. Про це застерігає Виконавчий комітет Славутської міської ради.

У місті Славута на Хмельниччині ухвалили рішення про перерахунок тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення у зв'язку з подорожчанням електричної енергії.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

На першому етапі подорожчання послуг стосуватиметься лише юридичних осіб, а населення продовжить платити за старим тарифом. Такий крок украй необхідний, щоб зменшити збитки, які підприємство зазнає через чергове зростання цін на світло.

"Завчасно наголошуємо, що тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення саме для населення наразі залишаться незмінними, ріст стосуватиметься лише юридичних та інших осіб", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Зима без газу та світла: українцям рекомендують підготуватися до непростого опалювального сезону Споживачам запровадили додаткову плату за опалення квартир: через що збільшаться платіжки Українка вкрала кафе у японського героя-волонтера Фумінорі Цучіко: він розчарований у всіх нас Українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Водночас у водоканальники не виключають, що надалі виникне потреба встановити нові тарифи і для побутових споживачів.

"Варто розуміти, що якщо вартість електроенергії буде й надалі зростати, то підприємство змушене буде переглядати тарифи в сторону збільшення й для населення", - кажуть у водоканалі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі.

Також наш портал інформував, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Крім того, ми писали, доведеться включати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів.