У Ізюмському водоканалі виникла проблема через те, що чинні тарифи на воду і водовідведення не покривають їхні витрати. З моменту затвердження тарифів витрати на електроенергію зросли, підвищилася мінімальна зарплата, а також зросли внески на соціальне страхування працівників.
Про це повідомили на підприємстві. Через ці причини водоканал має брак коштів, щоб вчасно сплачувати за електроенергію та інші витрати.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Водоканал подав на розгляд Ізюмської міської ради нові тарифи на воду та водовідведення. Згідно з розрахунками, вартість водопостачання становитиме 39,23 грн за 1 кубометр, а водовідведення – 28,18 грн за 1 кубометр.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Разом за 1 кубометр води з водовідведенням доведеться платити 67,41 грн. Зауваження та пропозиції щодо нових тарифів можна подавати електронною поштою на ikpvkp@ukr.net або звертатися за адресою вул. Чумацька, 11, м. Ізюм, 64303, приймальня, тел. (05743) 2-23-68, протягом 7 календарних днів з дня публікації цього повідомлення.

Нагадаємо, перебої з водою та проблеми з каналізацією: в осінньо-зимовий період будуть нові труднощі

Популярні новини зараз
Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Раніше ми писали про те, що прострочили платіжку за воду: при якій заборгованості загрожує відключення

Крім того, Знай.ua повідомляв, якщо не хочете переплачувати за гарячу воду: у "Київтеплоенерго" дали пораду споживачам