Українці з Мелітополя, які змушені були евакуюватися до Запоріжжя через повномасштабну війну, тепер можуть отримати фінансову допомогу через місцевий Центр захисту та підтримки дітей та сімей.

Ці грошові виплати призначені для сімей, де є дитина з інвалідністю. Для отримання допомоги необхідно звернутися до вказаного Центру та пройти процедуру реєстрації.

Основні умови отримання грошової допомоги такі

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Евакуація та статус переміщеної особи

Популярні новини зараз
50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів
Показати ще

Сім'я повинна бути евакуйована з Мелітополя під час воєнного конфлікту і мати статус внутрішньо переміщених осіб.

Проживання в Запоріжжі

Сім'я повинна бути зареєстрована і проживати в місті Запоріжжі.

Наявність дитини з інвалідністю

гроші
гроші

Важливо мати у складі сім'ї дитину з офіційно підтвердженою інвалідністю. Для того щоб подати заявку на отримання допомоги, потрібно заповнити спеціальну реєстраційну форму через веб-посилання https://gforms.app/p/yzuuTsG, яке надається.

Після цього співробітники Центру зв'яжуться з Вами, щоб розповісти про наступні кроки. Для успішного оформлення виплати важливо мати при собі документи, що підтверджують статус внутрішньо переміщених осіб та документи дитини, яка має інвалідність.

Нагадаємо, доплати виплатили не всім пенсіонерам: хто потрапив під "обмеження"

Раніше ми писали про те, що щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги: хто може отримати

Крім того, Знай.ua повідомляв, українцям заплатять, щоб вони поїхали з Європи: має бути виконана одна умова