Певні категорії українців можуть отримати різносторонню допомогу як від держави, так і місцевої влади. Наприклад, деяким особам належить компенсація на оплату комуналки.

Допомога на житлово-комунальні послуги надається у рамках муніципальної програми "Турбота", що діє у Тернополі. Хто може розраховувати на підтримку, йдеться на офіційному сайті міста.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Міська рада Тернополя надає компенсації на оплату комунальних послуг сім'ям загиблих героїв-захисників. Така підтримка надається особам, які зареєстровані та проживають на території Тернопільської міської територіальної громади.

"Сім'ї загиблих захисників можуть оформити отримання щомісячної грошової допомоги та компенсації на оплату житлово-комунальних послуг за адресою вул. Лисенка, 8", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube
Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube

Крім того, сім'ї загиблих героїв можуть щомісяця одержувати адресну грошову допомогу.

Варто зазначити, що подібні програми підтримки діють і в інших українських містах. Уточнити, чи є можливість отримати компенсацію на комуналку громадяни можуть звернувшись безпосередньо до територіальних органів державної влади.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям повернуть частину витрат на комунальні послуги: на яку суму можна розраховувати.

Також наш портал інформував, виплата пенсій та субсидій: українців попередили про важливі зміни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, за проїзд та комуналку заплатить держава: якими привілеями можуть скористатися пенсіонери у 2024 році.