У комунальних платежах легко заплутатися, адже лише за один газ щомісяця надсилають два рахунки. Фахівці компанії "Газмережі" нагадали правила, які убережуть від проблем з платіжками.

Щомісяця українці зобов'язані платити за спожитий газ своєму постачальнику, здебільшого це "Нафтогаз". Також обов'язковою до оплати є "друга" платіжка – за доставку газу. Платити за цю послугу необхідно газорозподільній компанії, у багатьох споживачів це "Газмережі".

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Газовики нагадують, що за доставку газу потрібно платити щомісяця до 20 числа. Це конче необхідно, щоб фахівці могли своєчасно проводити ремонти та підтримувати систему в робочому стані.

Щоб не виникло проблем із платіжками, при проведенні оплати необхідно обов'язково вказувати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу домоволодіння.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Де можна заплатити за доставку газу:

  • у касах банків;
  • у відділенні "Укрпошти";
  • через послуги онлайн-платежів iPay.ua;
  • у додатках банків, наприклад "Приват24" та "Ощад";
  • в особистому кабінеті компанії "Газмережі".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не виплатити й за все життя: за що газовики можуть виписати півмільйонний штраф.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, одразу дві проблеми на вашу голову: за що газовики можуть перекрити вентиль та вліпити безбожний штраф.