У січні 2024 року жінка отримала допомогу від благодійного фонду в розмірі 64 750 гривень. Але через два дні з її рахунку без її відома зняли 56 тисяч гривень. Жінка каже, що ПриватБанк тільки заблокував картку, а поліція нічим не змогла допомогти.

Відповідну скаргу опубліковано 7 червня на сайті "Мінфіну". Клієнтка ПриватБанку розповіла, що після отримання допомоги, більшу частину грошей списали без її відома.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

"У січні цього року я отримала допомогу від благодійного фонду в розмірі 64 750 гривень. Через два дні зняли 56 тисяч гривень двома платежами на ім'я невідомого користувача, операцію провели без мого відома. Помітила це через дві години і одразу звернулася до чату підтримки. Все, що зміг зробити банк, це заблокувати картку. Поліція безсильна. Багатодітну родину залишили без коштів на існування в окупації," – розповіла жінка.

У ПриватБанку відреагували на скаргу жінки, заявивши, що вони обмежені у своїх можливостях щодо захисту клієнтів від шахраїв.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

"Нам дуже шкода, що сталася така ситуація. Попри все бажання захистити своїх клієнтів від шахраїв, банк обмежений у своїх можливостях. Пошук і затримання злочинців, а також розслідування випадків шахрайства – це обов'язок правоохоронних органів. Поліція може отримати всю необхідну інформацію за запитом, оформленим відповідно до законодавства."

Нагадаємо, ПриватБанк обіцяє 0% комісії: в українців є час до 15 липня

Раніше ми писали про те, що Нацбанк обмежить перекази між картками: як це вплине на гаманці українців

Вам буде цікаво дізнатися українці знайшли управу на Ощадбанк: куди треба звертатися