ПриватБанк, одна з найбільших фінансових установ України, спільно з Visa запустили акцію для бізнесів, які продають товари через інтернет та приймають платежі з платіжних карток.

Пропозиція діятиме до 15 липня 2024 року та передбачає нульову комісію для нових користувачів сервісу LiqPay, якщо їхній оборот за картками не перевищує 50 тисяч гривень.

Liqpay - популярна міжнародна система, bijouterie-jewelry
Liqpay - популярна міжнародна система, bijouterie-jewelry

Згідно з інформацією, наданою пресцентром ПриватБанку, спеціальний тариф із 0% комісії поширюється на всіх нових користувачів LiqPay.

Ця акція є привабливою для бізнесу, який хоче швидко почати приймати онлайн-платежі, адже вона дозволяє уникнути додаткових витрат на комісії за проведення транзакцій.

Популярні новини зараз
«Замкнуте коло»: шаманка розповіла, що буде з мобілізацією і чи захистить бронь 21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає
Показати ще

Клієнти і працівниця ПриватБанку
Клієнти і працівниця ПриватБанку

Сергій Макаренко, керівник напряму торговельного еквайрингу ПриватБанку, зазначив, що до 15 липня нові користувачі LiqPay зможуть користуватися пільговим тарифом з 0% комісії на прийом платежів.

За його словами, понад 25 тисяч клієнтів уже обрали LiqPay для свого бізнесу, що свідчить про його зручність та надійність.

Оплата карткою. Фото: скрін youtube
Оплата карткою. Фото: скрін youtube

LiqPay – найпопулярніший сервіс для інтернет-платежів на українському ринку. Щодня через LiqPay здійснюється понад два мільйони інтернет-покупок.

LiqPay підтримує:

  • PrivatPay
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • QR-код
  • Токени

Всі користувачі LiqPay можуть фіскалізувати свої операції за допомогою Програмного реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) від ПриватБанку без додаткової оплати цього сервісу.

Співпраця ПриватБанку та Visa в рамках акції з нульовим тарифом для нових користувачів LiqPay до 15 липня 2024 року є вигідною можливістю для інтернет-бізнесу в Україні. Вона дозволяє підприємцям знизити витрати на комісії з прийому платежів та користуватися широкими можливостями сучасного платіжного сервісу.

Нагадаємо, можете втратити власні заощадження: чому українцям блокують банківські рахунки

Вам буде цікаво дізнатися про картку ПриватБанку не прийшла пенсія: що робити