Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на важливий продукт, який має бути у кожному українському домі.

Йдеться саме про хліб, який "усім продуктам – голова". Так, в Україні ціни на хліб на початку літа продовжують зростати. Якщо порівнювати з травнем на початку червня вартість і пшеничного та житнього – зросла, причому деякі позиції подорожчали одразу на кілька гривень.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Вартість пшеничного хліба

Згідно з відкритою інформацією, станом на 9 червня, без змін залишилися ціни на пшеничний хліб нарізною вагою 650 грам (31,90 грн.) та житній хліб "Бородінівський" вагою 300 грам (39,57 грн.).

Популярні новини зараз
Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити
Показати ще

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

А ось наступні сорти хліба стали дорожчими:

Пшеничний "Цар Хліб" нарізною вагою 600 грам подорожчав із 37,48 грн. до 37,63 грн.. Житній "Український Московський" вагою 950 грам додав у ціні більше 2 гривень – ціна зросла з 33,72 грн. до 36,00 грн.

Ціни на хліб житній, скріншот: Minfin
Ціни на хліб житній, скріншот: Minfin

Нагадаємо, все піде в окрошку: в Україні супермаркети оновили ціни на зелену цибулю, салат та петрушку.

Раніше повідомлялося, ціни знижуються, але сильно не розгуляєшся: за скільки можна взяти болгарський перець, помідори та огірки.

Також, пачка розчинної вже по 360 грн: супермаркети оновили цінники на каву, молоко та вершки.