Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" запровадила нову зручну можливість оплати за використане блакитне паливо, яка не потребує вказування номеру особового рахунку.

За інформацією пресслужби Нафтогазу, відтепер клієнти можуть здійснювати оплату, просто перейшовши на сайт gas.ua та вказавши адресу проживання. Після цього з’явиться можливість оплатити за газ буквально в одне натискання.

Комунальні платіжки, скріншот: YouTube
Комунальні платіжки, скріншот: YouTube

Нафтогаз також нагадує, що це не єдиний зручний метод розрахунку. Клієнти можуть закрити квитанцію через чатботи в Telegram або Viber. Ці способи оплати створені для зручності споживачів і покликані зробити процес більш комфортним.

Компанія надає детальні роз’яснення стосовно того, кому і за що слід сплачувати. Нафтогазу потрібно надсилати кошти за об’єм спожитого палива за місяць, при цьому ідентифікація клієнта здійснюється за особовим рахунком із 9 цифр.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Окремо діє газорозподільча компанія (облгаз), яка відповідальна за доставку (розподіл) газу. За цю послугу також потрібно сплачувати. Тариф за розподіл може відрізнятися залежно від регіону, впливаючи на загальну вартість спожитих 100 кубометрів газу.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Українські споживачі можуть не хвилюватися про зміни вартості газу найближчим часом. За даними видання "ГазПравда", ціни залишаться незмінними з 1 червня. Вартість газу для домогосподарств коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн за кубометр залежно від постачальника. Більшість домогосподарств, які користуються послугами "Нафтогазу України", сплачуватимуть 7,96 грн за кубометр. Цей тариф залишатиметься стабільним щонайменше до кінця квітня 2025 року.

Нагадаємо, Доведеться митись у річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%

Раніше ми повідомляли: Тепер ще й вода та опалення: українців можуть чекати неприємні сюрпризи у платіжках

Також, Заплатити доведеться більше: "Київводоканал" попередив частину споживачів