Українцям тільки встановили новий тариф на електричну енергію, а вже заговорили про перегляд цін на воду та опалення.

Економічні обґрунтовані тарифи хочуть встановити у місті Павлоград, що на Дніпропетровщині. Про це заявив міський голова, повідомляє видання tv-news.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Міський голова Павлограда заявив, що тарифи на опалення воду час змінювати, оскільки вони вже давно є збитковими і бюджет компенсує різницю.

"Давно не регулювали тарифи, тарифи з водо- та теплопостачання економічно не обґрунтовані. Доведеться приймати якесь рішення. Ми і так на сьогодні компенсуємо з бюджету", - заявив чиновник.

Популярні новини зараз
Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів Українцям пояснили, як виїхати за кордон, щоб не "розвернули" Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Зазначається, що з цього питання місто вже зверталося до регулятора. Однак, Нацкомісія поки не підтримала рішення про встановлення економічно обґрунтованих тарифів.

"Уже кілька років ціни на все зростають, зарплата піднімається. А тарифи не змінюються", - обурений мер міста.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що в Україні все ще діє мораторій, який забороняє переглядати тарифи на газ, гарячу воду та опалення для населення. Водночас таких обмежень немає на послуги водоканалів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Київводоканалі" зробили заяву про тарифи для населення: скільки доведеться платити.

Також наш портал інформував, хоч з однією платіжкою пощастить: комунальники пообіцяли утримувати пільговий тариф.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нові тарифи на світло, газ і воду: коли і як можуть змінитися платіжки українців.