Українці, які оплачують комунальні послуги через "Приват24", мають шанс отримати грошове заохочення від банку. Про це йдеться на офіційному сайті ПриватБанку.

Від 25 до 100 тисяч гривень - саме таку грошову винагороду обіцяє ПриватБанк клієнтам, які активно користуються сервісом "Приват24".

Оплата комуналки через "Приват24". Фото: скрін youtube
Оплата комуналки через "Приват24". Фото: скрін youtube

Щоб стати претендентом на грошовий приз, необхідно здійснити як мінімум 7 платежів через відповідне меню в "Приват24". Це може бути як оплата комунальних рахунків, так і штрафів чи плата за товари та послуги на рахунок юридичної особи.

"Здійсніть щонайменше 7 платежів із картки Mastercard через меню "Платежі" в Приват24, зокрема й через QR-код чи кнопку оплати на сайті, що ведуть у Приват24. Кожні 7 платежів – це новий шанс на виграш", - пояснили у банку.

Популярні новини зараз
Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів
Показати ще

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Ще одна важлива умова – наявність картки Mastercard від ПриватБанку.

У ПриватБанку попередили, що акція вже знаходиться на фінальному етапі, тому щоб стати її учасником необхідно виконати умови до 6 червня. Переможців визначать не пізніше ніж 17 червня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку".

Також наш портал інформував, втратив кошти, тепер чекай 2 місяці: українця з карткою Монобанк шоковано походом до банкомату ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".