Для тих, хто користується електроенергією від ДТЕК Київські регіональні електромережі, настав час передати показання свого лічильника світла з 30 травня до 3 червня.

Це важливо не тільки для нас, щоб точно знати, скільки ми споживали електроенергії, а й для компанії, щоб правильно розрахувати наш рахунок за світло.

ДТЕК Донецькі електромережі
ДТЕК Донецькі електромережі

Наша електроенергія розраховується на основі того, що ми передаємо свідчення лічильника за два дні до кінця місяця та протягом перших трьох днів наступного місяця. Якщо ми зробимо це пізніше, компанія буде змушена використовувати середньодобове споживання за аналогічний період минулого року.

Це особливо важливо у періоди стабілізаційних відключень, коли ми використовуємо менше енергії, ніж зазвичай. Передаючи свідчення вчасно, ми сплачуємо лише за те, що реально споживаємо.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Оплата за електроенергію, belprim
Оплата за електроенергію, belprim

Щоб це зробити швидко та зручно, можна скористатися чат-ботом у месенджерах Viber чи Telegram від ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Просто знайдіть чат-бот, пройдіть верифікацію (якщо ви новий клієнт), виберіть опцію "Передати показання лічильника" та дотримуйтесь інструкцій.

Також у чат-боті ви знайдете актуальну інформацію про графіки стабілізаційних відключень, що також може бути корисним.

Раніше ми писали про те, що вет , газ і вода в половину ціни: кому надають шалену пільгу

Крім того, Знай.ua повідомляв, тарифи підвищували, а зв'язок не налагодили: абоненти запідозрили Vodafone в обмані

Читайте також: українці залишаться без субсидій навіть влітку: кому з громадян нізащо не отримати допомогу від держави