У зв'язку із подорожчанням електроенергії зміняться тарифи на проїзд у міському електротранспорті. Поки що такий анонс зробили лише для мешканців Івано-Франківська.

Як зміняться ціни на проїзд у тролейбусах, розповів міський голова Руслан Марцінків в ефірі телеканалу "Вежа".

Тролейбус, кадр з відео
Тролейбус, кадр з відео

Вже з 1 червня в Україні зросте ціна на електричну енергію. Це завдасть одразу кількох ударів по гаманцях громадян. Наприклад, в Івано-Франківську вже готуються переглянути тарифи на проїзд у міському електротранспорті.

Руслан Марцінків заявив, що підвищення цін на проїзд – це питання виживання підприємства, яке надає свої послуги.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

"Йде обговорення про збільшення тарифів на перевезення пасажирів. Підняття майже вдвічі тарифу на електроенергію суттєво збільшує витрати на електротранспорт. Особливо, зважаючи на те, що більше 50% пасажирів їздять безкоштовно", - заявив чиновник.

Вартість проїзду в комунальному транспорті планують підвищити не одразу, а приблизно через місяць після набуття чинності новим тарифом на електроенергію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не лише пільговики: хто з українців може не платити за проїзд у громадському транспорті.

Також наш портал інформував, маленька радість для гаманця: хто може отримати від 50 до 100% компенсації за проїзд у маршрутках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 17-18 грн. на день – скільки на місяць? Краще не рахуйте: тарифи на проїзд хочуть підняти.