У Житомирі незабаром з'являться нові атракціони у двох парках і з ними нові тарифи на послуги. Про це сьогодні, 22 травня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету повідомив директор комунального підприємства "Парк" Житомирської міськради Сергій Бондар.

Сергій Бондар пояснив, що підвищення тарифів на атракціони пов'язане з економічними факторами, такими як зростання прожиткового мінімуму та збільшення зарплат працівникам.

Атракціони / фото: Житомир.Info
Атракціони / фото: Житомир.Info

З 2020 року прожитковий мінімум підвищився на 44%, вартість електроенергії зросла на 267%, а ціни на матеріали для ремонтних робіт та споживчі товари збільшились на 11,7%.

У нових тарифах враховуються послуги з дитячого авто-, вело- та мотопрокату, прокату катамаранів та човнів. Ось деякі з них:

Популярні новини зараз
Пекло не покине Україну: коли температура перевалить за 40 градусів Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть Що потрібно знати при покупці курячих яєць: прості правила, щоб не злягти з отруєнням Українців очікує подорожчання двох комунальних послуг: кому готуватись до тарифного "нокауту"
Показати ще
  • Прокат дитячого авто-, вело- та мототранспорту: 10 хвилин – 75 гривень.
  • Прокат катамарану на 4 місця: 100 гривень за годину.
  • Прокат човна або катамарану на 2 місця з рятувальним колом: 85 гривень за годину.

Атракціони / фото: Житомир.Info
Атракціони / фото: Житомир.Info

В інтерв'ю для Громадського Житомира Сергій Бондар розповів, що нові атракціони вже починають працювати. Деякі з них, наприклад, батути, вже встановлені.

Прокат дитячих авто-, вело- та мототранспорту планується запустити до кінця тижня. Їх розмістять у Шодуарівському парку і на початковому етапі буде близько десяти одиниць. Катамарани та човни будуть доступні після завершення ремонтних робіт та фарбування.

Нагадаємо, " Зелена карта" дорожчає: нові ціни на страхові поліси

Раніше ми писали про те, що хліб стане ще дорожчим: як нові тарифи на електроенергію позначаться на виробництві