Мобільний оператор lifecell повідомив своїх абонентів про зручну можливість підключити автооплату тарифу з додатковим кешбеком. Цю інформацію розмістила прес-служба компанії на своїй сторінці у Facebook.

Часто трапляється, що абоненти забувають своєчасно сплатити за свій мобільний тариф, через що залишаються без зв'язку. Щоб запобігти таким ситуаціям та забезпечити безперебійне поповнення рахунку, lifecell пропонує скористатися послугою автооплати. Вона дозволяє автоматично поповнювати рахунок, що гарантує своєчасну оплату послуг.

"Не пропустіть цей критичний момент: Ваш Lifecell номер може зникнути за лічені дні
телефон/лайфселл фото з інтернету

Компанія наголошує на тому, що підключення автооплати може бути дуже зручним для користувачів. Наприклад, багато хто з нас часто відкладає оплату на потім і забуває, а коли з'являється нагадування про оплату, може бути вже пізно.

Система автоплати вирішує цю проблему, автоматично знімаючи гроші з вашої картки та поповнюючи мобільний рахунок. Додатково lifecell пропонує своїм клієнтам привабливий бонус у вигляді кешбеку.

Популярні новини зараз
Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає Українцям готують нове подорожчання: ще одна комунальна послуга зросте на 30%
Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

За перші три оплати, зроблені через систему автооплати протягом 100 днів з моменту її підключення, абоненти отримають 10% суми оплат у вигляді бонусів.

Ці бонуси можна використати для оплати послуг зв'язку. Крім того, послуга автооплати дозволяє налаштувати поповнення кількох номерів одночасно та забезпечує оплату без додаткових комісій.

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

Щоб підключити автооплату, потрібно перейти за посиланням: https://bit.ly/3wHLc2A або активувати цю функцію через мобільний додаток My lifecell.

Акція "Кешбек за автооплату" діє з 6 лютого 2023 року до 31 грудня 2024 року на території України. Детальні умови акції можна знайти за вказаним посиланням: https://bit.ly/3wHLc2A.

Нагадаємо, номер буде заблокований: абоненти Lifecell можуть втратити дорожче

Вам буде цікаво дізнатися зникають гроші, а оператору байдуже: клієнтка Lifecell скаржиться на жахливе обслуговування