Громадська організація "Міжнародний інститут розвитку громад" вирішила підтримати підприємців, які мріють втілити свої ідеї, але не мають достатньо стартового капіталу. Взявши участь в конкурсі на грант, українці зможуть реалізувати свої підприємницькі амбіції та відкрити власну справу.

Згідно з повідомленням пресслужби громадської організації, участь у конкурсі можуть взяти представники малих і середніх підприємств, а також фізичні особи - підприємці, які мають намір розпочати свій бізнес. Деталі та умови участі розміщені на офіційній сторінці організації в соціальній мережі Facebook.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Конкурс на грант впроваджується Польським центром міжнародної допомоги для малих і середніх підприємців Полтавської області. Щоб стати учасником програми, претенденти повинні відповідати ряду критеріїв, серед яких: місце проживання на території Полтавщини або наявність статусу ВПО у регіоні, офіційна реєстрація на території України протягом мінімум року до подачі заявки, а також належність до категорій юридичних осіб або фізичних осіб - підприємців. Окрім того, конкурсанти повинні числитись студентами Міжнародного інституту розвитку громад і освоювати курс "Основи грантрайтингу".

Згідно з умовами конкурсу, журі відбере трьох учасників, які отримають гранти в сумі 100 000 гривень кожен.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Щоб взяти участь у конкурсі, учасники мають підготувати конкурентоспроможний бізнес-план і надіслати його на електронну адресу mirgiicd@gmail.com до 31 травня 2024 року.

Для отримання додаткової інформації та консультацій щодо участі у конкурсі, можна звертатися за телефоном (050) 729-40-69.

Раніше ми повідомляли, що Нема пенсії – будуть виплати: українцям дали шанс змиритися

Нагадаємо, Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Також, Знижки, пільги та оздоровлення: які переваги надають багатодітним сім'ям