Людмила Медвідь звернулась до газопостачальної компанії "Нафтогаз України" з питанням про перерахунок платежів за спожитий газ у Херсоні за період окупації. Компанія відповіла, що урядові зміни, які були запроваджені в останній час, не включають положення про автоматичне списання заборгованостей за період окупації.

Це означає, що всі споживачі, включно з тими, хто проживав на території, яка була під окупацією, мають сплатити за газ, який був спожитий у цей час.

Тарифи на газ Фото: скрін youtube
Тарифи на газ Фото: скрін youtube

"Нафтогаз" запропонував Людмилі для отримання детальної інформації щодо свого рахунку і можливих варіантів вирішення питання заборгованості звернутися до них через особисті повідомлення.

Це дозволить Людмилі отримати індивідуальний розрахунок та роз'яснення щодо структури боргу, його складових, а також дізнатись про можливі шляхи регулювання фінансових питань з газопостачанням.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Нафтогаз, фото із вільних джерел
Нафтогаз, фото із вільних джерел

Звернення через особисті повідомлення також може допомогти жінці з'ясувати, чи існують спеціальні умови або програми підтримки для мешканців колишніх окупованих територій, які можуть допомогти полегшити процес оплати заборгованостей.

Крім того, Знай.ua повідомляв, гроші можна повернути і через 2 роки: як вирішити питання з газзбутом

Також наш портал інформував, нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що дозволять не платити за доставку газу: кому нададуть перевагу