Мешканці Києва, які взяли участь у Антитерористичній операції, отримають фінансову підтримку від столичної влади. Ця ініціатива є частиною зусиль міста допомогти своїм громадянам, які брали активну участь у захисті країни.

Згідно з інформацією від Департаменту соціальної та ветеранської політики КМДА, кожен учасник або учасниця АТО, який є резидентом Києва, отримає одноразову виплату в розмірі 5 тисяч гривень.

Пільги учасникам АТО
Пільги учасникам АТО, фото facebook

Загальна сума, виділена на ці виплати, становить 146 мільйонів 333 тисячі гривень. Ці кошти допоможуть понад 29 тисячам осіб. Ці виплати стали можливими завдяки внесенню відповідних доповнень до міської цільової програми "Підтримка киян - Захисників і Захисниць України".

Програма спрямована на підтримку тих, хто став на захист держави, враховуючи їхній внесок та потреби після завершення служби.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Пільги учасникам АТО
Пільги учасникам АТО, фото facebook

Така фінансова підтримка є важливим визнанням мужності та жертовності ветеранів, а також способом забезпечити їм додаткову допомогу в поточних умовах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, робота не завадить субсидії: українцям пояснили важливе правило

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ПФУ завершив фінансування пенсій, субсидій та пільг: до чого готуватися у травні

Вам буде цікаво дізнатися новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити