Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що український уряд вирішив продовжити дію пільгових цін на газ, тепло, гарячу воду та електроенергію для населення.

Про це стало відомо завдяки рішенню українського уряду.

Оформлення документів, фото: ПФУ
Оформлення документів, фото: ПФУ

Згідно з повідомленням на каналі прем'єра Дениса Шмигаля в Telegram, до кінця літа ціна газу для постачальників тепла та гарячої води залишиться без змін. Крім того, вартість електроенергії для населення також збережеться на рівні 2 гривень 64 копійки за кіловат.

Публікація прем'єра Дениса Шмигаля, скріншот: Telegram
Публікація прем'єра Дениса Шмигаля, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

"Залишаємо цю ціну без змін. Положення про покладання спеціальних обов'язків на учасників ринку електричної енергії буде продовжено до 31 травня", - повідомив Шмигаль.

Завдяки продовженню дії пільгової ціни на блакитне паливо, запровадженій "Нафтогазом", українці платитимуть за газ 7 грн. 96 коп. за куб.

Слід зазначити, що у лютому 2024 року уряд ухвалив порядок перерахунку ціни на комунальні послуги, щоб українці платили лише за реально отримані послуги.

У той же час, незважаючи на інтенсивні атаки щодо української енергетики, найближчим часом підвищення вартості електроенергії не планується, про що запевнив міністр енергетики Герман Галущенко.

Нагадаємо, не заощадіть, а ув'язніть у боргах: важливе попередження для власників лічильників води.

Раніше повідомлялося, приготуйтеся до нових платіжок за світло: нардеп розповів, коли піднімуть тариф.

Також, подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку.