Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важлива інформація. Пенсіонери, причому не лише внутрішньо переміщені особи, а й місцеві жителі, можуть купувати продукти харчування із суттєвою знижкою.

Така можливість стала доступною завдяки спільній акції торгової мережі VARUS та OTP Bank. Акція триватиме до 31 січня 2025 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленням представників банків у соціальних мережах.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Отже, пенсіонери зможуть купувати продукти зі знижкою 20%. Але отримати знижку на продукти можна буде лише у торговій мережі VARUS. Також ще одна обов'язкова умова для отримання знижки – розрахунок карткою "Особлива" від OTP Bank.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Пропозиція поширюється на всіх українців пенсійного віку, тобто місцевих жителів багатьох регіонів України та осіб із внутрішніх переселенців.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Умови участі у акції обмежені. Отримати грошову допомогу можуть ті пенсіонери, які:

- є клієнтами OTP Bank;
- купують продукти у торговій мережі VARUS;
- розраховуються платіжною карткою "Особлива".

Знижку у розмірі 20% можна отримати на всі товари, крім спиртних напоїв, тютюнових виробів, а також подарункових сертифікатів, які пропонують відвідувачам у мережі супермаркетів.

Наприклад, якщо ви купили продукції на 600 гривень, то сума знижки становитиме 120 гривень. Але взяти участь в акції зможуть лише ті пенсіонери, у містах та населених пунктах яких є супермаркети мережі VARUS.

Нагадаємо, частина комунальних платежів повернеться вам на рахунок: як отримати гроші.

Раніше повідомлялося, державні виплати у 2024 році: кому передбачено системну допомогу.

Також, хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима.