Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на товари з відділів бакалії.

Ціни на продукти в Україні постійно змінюються як у бік підвищення, так і зниження. На цей раз наші читачі дізнаються, як змінилися ціни на гречку, рис та макарони.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Так, звернемо увагу наших читачів на те, що у квітні знизилися ціни на деякі види круп. Незважаючи на те, що зміна незначна, але все ж таки вона приємно позначиться на гаманцях українців. Розповідаємо, скільки коштують гречка, рис та макарони.

Бакалія, скріншот: YouTube
Бакалія, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Вартість гречки

Середня вартість гречки порівняно з минулим місяцем снилася з 27,52 грн/кг до 24,82 грн/кг.

Ціни на гречку, скріншот: Minfin
Ціни на гречку, скріншот: Minfin

Вартість рису

Подешевшав і довгий рис із 56,67 грн/кг до 55,37 грн/кг. Пропарений можна придбати за 61,40 грн/кг замість 63,01 грн/кг. А ось круглий подорожчав на 22 копійки до 70,50 грн/кг.

Ціни на рис, скріншот: Minfin
Ціни на рис, скріншот: Minfin

Вартість макаронів

У свою чергу, цінник на макарони, навпаки, підвищився з 28,38 грн/кг до 29,53 грн/кг. Найпривабливіша ціна макаронів "пір'я" в мережі супермаркетів "Новус", тут за 1 кг беруть всього - 22,79 грн.

Ціни на макарони, скріншот: Minfin
Ціни на макарони, скріншот: Minfin

Нагадаємо, життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп.

Раніше повідомлялося, так щучі котлетки ви ще точно не готували: по-новому, з крем-сиром і від шеф-кухаря.

Також, діставайте свої заощадження: в Україні подорожчала кока-кола, мінералка та сік.