Більшість побутових споживачів сплачує за блакитне паливо "Нафтогазу". Фахівці газопостачальної компанії нагадали, що українцям обов'язково потрібно встигнути до 25 квітня. Про це йдеться на facebook-сторінці постачальника.

Побутових споживачів попередили, що до 25 квітня вони обов'язково мають встигнути заплатити за спожитий газ. При цьому оплату за доставку блакитного палива необхідно здійснити до 20 числа, але вже за окремими реквізитами оператору ГРМ.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

" Обирайте для себе свій спосіб оплати рахунків за спожитий газ і не забувайте платити до 25 числа кожного місяця! Своєчасна оплата рахунків дозволяє нам забезпечувати якісне газопостачання навіть в умовах війни ", - йдеться у повідомленні.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У "Нафтогазі" нагадали, що маючи смартфон з доступом в інтернет або інший гаджет, споживачі можуть заплатити за газ не встаючи з дивана, використовуючи онлайн-сервіси компанії. Водночас пенсіонери чи споживачі, які не товаришують із технологіями, можуть платити "по-старому" - через каси банків, на "Укрпошті" або у відділеннях "Нової пошти".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, подарунок долі: у "Нафтогазі" підказали, як українцям отримати значну знижку.

Також наш портал інформував, за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників.

Крім того, ми писали, готувати їжу на багатті поки не доведеться: скільки буде діяти фіксований тариф на газ.