Переадресація посилок – це зручний спосіб, який інколи рятує у складних ситуаціях. Наприклад, ви переїхали або просто вирішили змінити місце отримання свого замовлення.

Нова Пошта пропонує безоплатну переадресацію посилок всередині міста та по всій Україні до моменту першої спроби доставки кур'єром або до прибуття посилки до кінцевого пункту, чи то відділення, поштомат чи пункту видачі.

Кіт у коробці / фото: Pinterest
Кіт у коробці / фото: Pinterest

Так що якщо ви раптом передумали і вирішили, що хочете забрати свою посилку в іншому місці, не варто турбуватися про додаткові витрати.

Але важливо пам'ятати, що якщо ви вирішили змінити місце отримання вже після того, як посилка була відправлена ​​кур'єру або доставлена ​​в пункт видачі, вам доведеться сплатити переадресацію, якби це була нова відправка.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Для зручності клієнтів Нова Пошта дозволяє замовити переадресацію через мобільний додаток або бізнес-кабінет на сайті.

Це досить просто: виберіть потрібну посилку, натисніть "Переадресувати посилку", виберіть нове місце доставки та підтвердіть зміни. І ось ваша посилка вже в дорозі до нової адреси!

А якщо раптом передумали чи випадково помилилися з адресою, не переживайте. Вам ще є час скасувати або змінити переадресацію, поки ваша посилка не вирушила до нового місця.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Нова Пошта пошкодила посилку: як оператор має компенсувати збитки

Вам буде цікаво дізнатися, "Єва", магазин риби та навіть "Приправки": яких працівників забронюють від мобілізації