Багатьох побутових споживачів турбує питання - що ж буде з тарифами на газ. У газопостачальній компанії "Нафтогаз" розповіли, скільки ще діятиме фіксована ціна для населення.

На даний момент для клієнтів "Нафтогазу" діє фіксований тариф на блакитне паливо – 7,96 гривні за кубометр. У пресслужбі компанії заявили, що ця ціна буде актуальною до 30 квітня 2024 року.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

""Нафтогаз України" представляє єдиний тарифний план "Фіксований", ціною 7.96 грн за 1 м3, який діє до кінця квітня 2024 року. Згідно з тарифом, Ви проводите оплату за фактичне споживання газу, передаючи показники лічильників кожного місяця, та сплачуєте за фіксованою ціною 7.96 грн", - йдеться у повідомленні.

Ціни на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Ціни на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Діючий мораторій забороняє переглядати тарифи на деякі комунальні послуги, в тому числі на блакитне паливо.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Жодних натяків про можливе скасування мораторію найближчим часом від уряду не надходило, а тому можна припустити, що з 1 травня вартість газу для населення не підвищуватиметься і "Нафтогаз" продовжить дію тарифу ще на якийсь час, можливо до кінця 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, два сценарії – обидва вдарять по гаманцях: що буде з тарифами на газ.

Також наш портал інформував, стосується власників газових колонок та котлів: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників.