ПриватБанк без пояснень заблокував рахунки українцю, як він стверджує, після донатів на ЗСУ. Про це клієнт банку розповів у своєму відкликанні на порталі "Мінфін".

За словами українця, він активно підтримував ЗСУ, перераховуючи чималі суми на різноманітні збори. Але в один момент йому заблокували всі рахунки і до ладу не пояснили причини такого рішення.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Банк без попередження заблокував фіз і фоп акаунти, позбавивши можливості зворотного зв'язку. Все, як і в інших відгуках: "спонсорування тероризму блаблаба". Може бути, менеджери привату вважають ЗСУ терористами? Тому що я перераховував чималі суми (до 50к) саме на різноманітні збори", - обурився клієнт.

Клієнт "Привату" настільки обурився діями банку, що не виключив своє звернення до суду, щоб добитися справедливості.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Виходить, що керівництво банку безпосередньо шкодить діям Збройних Сил. Цікаво, що на це скаже Суд?", - додав чоловік.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що клієнти ПриватБанку нерідко залишають скарги через блокування їхніх рахунків або розірвання договору щодо надання послуг в односторонньому порядку.

Блокування картки. Фото: скрін Мінфін
Блокування картки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, заблокував карту без пояснень: "ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування".

Також наш портал інформував, "махінації" з виписками та штучні борги: клієнти ПриватБанку зіткнулися з новими "сюрпризами".

Крім того, ми писали, ПриватБанк порадував "універсальними" знижками: на чому можна заощадити.