Нацбанк України поділився інформацією про те, які банки найбільше подобаються українцям. Топ лідерів, без сюрпризів, але з визначними пам'ятками.

На верхньому рядку – звичайно, ПриватБанк. Він як магніт для грошей, майже 24 мільйони людей принесли сюди свої 452,6 мільярда гривень. Чому так багато? Та тому, що всі знають – із Приватом можна не переживати, держава гарантує, а вони свою справу знають.

Ощадбанк іде п'ятами ПриватБанку, тримаючи в скарбничці 189,1 мільярда гривень від 12,9 мільйона клієнтів. Державний, надійний, з історією – чого ще бажати?

А ось і бронза – МоноБанк. 8,2 мільйона українців вирішили, що 84,1 мільярда гривень будуть у надійних руках цієї приватної контори. Чому? Тому що добрий і простий додаток, високі відсотки і взагалі – вони з технологіями на "ти".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Монобанк, скріншот з відео
Монобанк, скріншот з відео

Отже, держбанки досі перебувають у фаворитах. Люди вірять у надійність та гарантії. Але МоноБанк вказує, що нові дизайни та зручності теж у моді. Людям подобається, коли все під рукою і просто у використанні. Отже, фінансовий світ України рухається в ногу з часом, змішуючи стабільність та новаторство.

Окрім трьох головних банків є ще кілька місць, де люди люблять тримати свої гроші:

Сенс-Банк людям подобається цей банк, тому вони готові зберігати у ньому свої гроші. Райффайзен Банк Аваль – цей банк довгий час існує, і багато хто йому довіряє, мабуть, тому, що він має європейське коріння. ПУМБ – ще один банк, до якого люди несуть свої гроші.

Сенс Банк / фото: Знай.ua
Сенс Банк / фото: Знай.ua

Креді Агріколь Банк – цей банк розуміється на аграрних речах, тому хто працює із землею, той часто туди йде. Укрексімбанк і Укрсиббанк – обидва важливі на фінансовому ринку і мають багато клієнтів, які їм довіряють.

Кожна людина обирає свій надійний банк.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua ПриватБанк обурив грабіжницькими умовами: бере плату за не вчинені операції.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк нарахує на картку до 3000 гривень: як отримати