Клієнти Monobank скаржаться, що їхні карти блокуються без видимої на те причини. Про це свідчить новий відгук на порталі Мінфін.

Українець розповів, що зробив грошовий переказ із картки Monobank у розмірі 100 гривень, а через деякий час виявив, що рахунок повністю заблокували. При цьому, за його словами, ніхто не називає причини такої санкції.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

"Сьогодні вранці перевів дівчині 100 грн, через 20-30 хвилин заблокували рахунок повністю. Причини ні мені ні кому ще не хочуть говорити", - написав українець.

При цьому чоловік ствердно заявляє, що не порушував ні закону, ні правил банку, тому має намір звертатися до регулятора, щоб розібратися через блокування рахунку.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

"Жодної крипти, шахрайства та введення в оману за рахунками не проводилися. Раніше користувався тільки цим банком був задоволений, зараз думка змінилася. Спробую зв'язатися з поліцією і НБУ, щоб розібратися", - обурився клієнт.

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та пообіцяли українцю детально все перевірити та розібратися у ситуації, що виникла.

Блокування карток. Фото: скрін Мінфін
Блокування карток. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцеві заблокували картку за купівлю піци: Monobank розпізнав як "підозрілу" операцію.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, хочеш повернути гроші - чекай від місяця до півроку: клієнти "Monobank" в шоці від нових перевірок.