Після торішнього підвищення тарифу на світло українці мріють хоч про якусь знижку, адже суми у платіжках відчутно зросли. У YASNO розповіли, чи можна отримати знижку на кіловати.

Минулого року тарифи на світло зросли вдвічі й не за горами нове подорожчання, оскільки енергосистема потребує відновлення після постійних російських атак. Деякі споживачі бояться зайвий раз увімкнути бойлер або пральну машину, щоб не отримати "космічний" рахунок.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Так, у YASNO звернулася українка, яка поцікавилася, чи можна в рамках програми лояльності компанії отримувати знижки на кіловати електроенергії.

Фахівці компанії-постачальника засмутили жінку, заявивши, що клієнти можуть отримувати бонуси, але їх не можна витрачати на оплату платіжки за електроенергію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Тарифи для населення регулюються державою. Ми дотримуємось законодавства та зобов’язані застосовувати ціну, яка визначена у постанові Уряду", - пояснили в компанії.

Водночас українці дали пораду, як отримати свою "знижку". Для більш адекватних платіжок порекомендували встановити двотарифний лічильник. Такий прилад дозволяє користуватися електрикою по 1,32 гривні за кВт/год, але лише з 23:00 до 7:00.

Знижки на світло. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Знижки на світло. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платити за світло менше: у YASNO розповіли про знижки для споживачів.

Також наш портал інформував, від цього залежать цифри у ваших платіжках: працівники обленерго попередили споживачів.

Крім того, ми писали, камінь з плечей: хто зі споживачів може не передавати показники електролічильника.