Компанія "Київстар" анонсувала оновлення майбутніх змін у своїх додаткових послугах і в деяких тарифах, як для передплатників, так і для контрактних абонентів. Ці оновлення торкнуться планів, які не були змінені з минулого року чи ще раніше.

Планується, що оновлення тарифів відбудеться у два етапи: з 9 квітня для певних передплатних тарифів та з 1 травня для контрактних абонентів та бізнес-клієнтів.

Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua
Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua

"Київстар" хоче зробити правила сплати за додаткові послуги як інтернет, дзвінки та SMS простішими, коли ви використаєте свій місячний ліміт, і вони також планують додати нові послуги.

Оголошені зміни викликали невдоволення серед абонентів, зокрема тих, хто не використовує мобільний інтернет, підкреслюючи занепокоєння щодо впливу цих змін на їх щомісячні витрати на зв'язок.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Люди дуже обурені, ось декілька цитат:

"Ви що, збанкрутуєтесь, якщо як інші провайдери залишите стареньким на кнопочні мобілки тариф без поповнення кожні 4 тиждні? Ми оплачуємо 4 номери по 150, тільки для дзвінків без використання мгб, тепер ви 200 гривень встановили. Якщо вам мало 600 гривень кожні 4 тиждні, то від мене буде 0"

"Нафіга людям з кнопочними телефонами інтернет? Зробіть їм тариф тільки на дзвінки, хіба не можна?", - обурюються абоненти.

Відповідаючи на занепокоєння абонентів щодо майбутніх змін у тарифах та послугах, "Київстар" пропонує можливість вибору нового тарифного плану, якщо абоненти вважатимуть це за необхідне.

Київстар
Київстар

Зокрема, компанія зазначає, що мінімальний тариф пропонується за ціною 125 гривень. Для абонентів віком 60 років і старше "Київстар" пропонує спеціальний тарифний план "Любов для батьків".

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua коштує менше, ніж цукерка у супермаркеті: Київстар пропонує тарифи по 1 гривні

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, послугу буде "скорочено": Київстар терміново звернувся до українців із правилом для зв'язку