З 4 квітня українські підприємці, якщо вони завантажать додаток "Термінал" на Android чи iPhone, вони зможуть використовувати свій смартфон для прийому платежів за свої товари та послуги. І аж до кінця травня 2024 року вони можуть робити це без будь-яких комісій.

Якщо ви вперше знайомитесь з додатком Термінал", то будьте готові, до того, що ви підпадаєте під час акції і у вас є можливість безкоштовно приймати платежі за все, що продаєте чи пропонуєте.

Нові можливості в додатку "Термінал". Фото: скриншот ПриватБанк
Нові можливості в додатку "Термінал". Фото: скриншот ПриватБанк

Як тільки ви завантажите додаток "Термінал" і зареєструєтесь в ньому, наступного дня для вас автоматично почне діяти тариф без комісій. А ще, усі, хто приєднається до цієї програми і створять віртуальну картку Visa або бізнес-картку Visa через "Приват24 для бізнесу", автоматично стануть учасниками розіграшу. ПриватБанк та Visa влаштовують розіграш п’яти охоронних систем Ajax.

Українські підприємці все частіше обирають додаток "Термінал" від ПриватБанку, щоб легко приймати платежі прямо через свій смартфон. Цей додаток стає популярним як основний засіб для безготівкових оплат або як зручний доповнення до звичного POS-терміналу.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Жінки-ФОП
Жінки-ФОП

Не так давно, у жовтні, ПриватБанк випустив додаток "Термінал" для iPhone. Це зробило Україну однією з небагатьох країн, де людина може перетворити свій iPhone на касу для прийому платежів. До речі, ПриватБанк - єдиний, хто пропонує таку функцію.

У минулому році, завдяки додатку "Термінал", українці зробили 7,8 мільйонів покупок на суму понад 3,2 мільярда гривень. Найчастіше платили в продуктових магазинах - майже 600 тисяч разів за рік, і в кафе чи ресторанах - 420 тисяч разів.

А от найбільші покупки робили в салонах краси та магазинах електроніки, де середній чек склав відповідно 1550 і 1520 гривень.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua ПриватБанк порадував скасуванням комісії: але щедрість тимчасова

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк скасовує важливу комісію