Якщо ви коли-небудь замислювались, чому в платіжці за газ є така пунктика про доставку, і чому вона вартує саме стільки, скільки вартує, то "Нафтогаз" має для вас кілька відповідей. І вони поділилися ними не де-небудь, а прямо на своїй сторінці у Фейсбук, роблячи інформацію доступною для кожного.

По-перше, важливо розуміти, що коли ми платимо за газ, ми платимо не тільки за те, скільки ми його використали. Є ще така річ, як плата за доставку газу до нашої оселі. І тут починаються питання. "Звідки ці числа?

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

"Нафтогаз" видобувають і продають газ, але коли справа доходить до його доставки, тут вже грають роль інші. Місцеві газорозподільні компанії, як-от ваш облгаз, саме вони і є тими, хто встановлює тарифи на доставку газу до споживачів.

І якщо у вас з'являються питання про "чому так дорого?" або "звідки ці цифри в платіжці?", то саме до цих газорозподільних компаній вам і треба звертатися. Вони можуть надати всі необхідні роз'яснення та, за потреби, виправити помилки, якщо такі будуть знайдені.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Тож, якщо ви наступного разу отримаєте платіжку, яка здасться вам дивною або надто високою, знайте, що облгаз – це та інстанція, куди варто звернутися. Можливо, вам просто потрібно трохи більше інформації, а можливо, і справді є помилка, яку потрібно виправити. У будь-якому разі, не залишайте свої питання без відповідей.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua з клієнтів "Нафтогазу" беруть гроші за передачу показників: кому доведеться платити

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ціна на газ у квітні: чи варто чекати біди

Також, Знай.ua писав про працівники обленерго застерегли від завищених платіжок: як не переплачувати за світло