Тарифи на пасажирські перевезення можуть збільшитись приблизно на третину. Цьому сприятиме анонсоване підвищення акцизів на пальне. Відповідна заява прозвучала на засіданні Миколаївської асоціації автомобільних перевізників, повідомляє novosti-n.

У Миколаєві перевізники обговорюють можливе підвищення тарифів на пасажирські перевезення. У зв'язку зі схваленням Кабінетом Міністрів України законопроєкту, який передбачає збільшення акцизів на бензин та дизельне паливо, вартість послуг можуть підвищити на 30%.

Перевізники. Фото: YouTube
Перевізники. Фото: YouTube

За словами перевізників, зростання податків на паливо неминуче спровокує збільшення витрат транспортних підприємств і останнім не залишиться нічого, як підвищити тарифи.

Крім того, перерахунок цін на пасажирські перевезення хочуть провести через подорожчання автозапчастин, а також підвищення мінімальної заробітної плати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, якщо законопроєкт про підвищення акцизів на пальне підтримають у Верховній Раді, то зміни очікуються вже цього року. Акциз на бензин буде підвищено на 29,1 євро, на дизпаливо – на 38,1 євро, а на скраплений газ – на 3,6 євро за кожні 1000 літрів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовний проїзд для всіх: з 1 квітня за міський транспорт можна не платити.

Також наш портал інформував, квітневе підвищення тарифів: скільки доведеться платити за проїзд в електротранспорті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.