Перекази з картки на картку, або P2P-перекази, дозволяють надсилати гроші через інтернет безпосередньо зі смартфона чи комп'ютера. Зазвичай гроші надходять миттєво.

Проте іноді стається так, що платіж не доходить до адресата. Це може статися з різних причин, наприклад, через помилку у введенні реквізитів або технічні проблеми.

Переказ коштів. Фото: YouTube
Переказ коштів. Фото: YouTube

Платіж може не дійти до отримувача з кількох причин:

  1. Неправильний номер картки: Якщо відправник вказав неправильний номер картки одержувача, гроші не зможуть бути переказані.
  2. Технічна помилка: Під час виконання транзакції може статися технічна помилка, через яку гроші можуть "загубитися" і не надійти до адресата.
  3. Технічні роботи у банку: Іноді стаються технічні роботи у банку, які можуть призвести до збоїв у системі та недоходження платежів.
  4. DDoS-атака: Якщо банк став жертвою DDoS-атаки, це може призвести до тимчасових проблем з обробкою транзакцій і недоходження платежів.

Для того, щоб безпечно відправити гроші з картки на картку, можна скористатися сервісом iPay.ua, який пропонує швидкі P2P-перекази за 1 хвилину. Просто треба перейти за посиланням і ввести номери карток відправника та одержувача.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Переказ коштів. Фото: YouTube
Переказ коштів. Фото: YouTube

Після здійснення платежу через сервіс iPay.ua за допомогою Apple Pay або Google Pay клієнт одразу отримує електронну квитанцію.

Таким чином, не потрібно вводити дані своєї картки вручну, що робить процес переказу грошей більш безпечним і зручним.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ці картки точно заблокують: які перекази попадуть під пильне око НБУ