Великі мережі супермаркетів оновили цінники деяких важливих продуктах харчування. Скільки доведеться заплатити за вершкове масло, макарони та курячі яйця, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Ціни в супермаркетах досить динамічно скачуть і здебільшого – у бік підвищення. Однак часом надається можливість трохи заощадити. Наприклад, стало доступніше вершкове масло, а також яйця. Водночас макарони трохи додали в ціні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на масло

Масло вершкове "Яготинське 73%" у середньому пропонується по 71,10 гривні за 200-грамову пачку. Продукт знизився у ціні більш ніж на 7 гривень. Олія вершкове "Селянське 72,5%" стала дорожчою, цінник піднявся з 71,31 до 72,12 гривні за 200 грамів.

Ціни на вершкове масло. Фото: скрін Мінфін
Ціни на вершкове масло. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Ціни на макарони

Макарони пір'я в середньому коштуватимуть 28,85 гривні за кілограм. Продукт збільшився у вартості майже 90 копійок. У супермаркетах ціни на дані макарони починаються від 23,70 та досягають 40,90 гривні за кіло.

Ціни на макарони. Фото: скрін Мінфін
Ціни на макарони. Фото: скрін Мінфін

Ціни на яйця

Курячі яйця більш-менш тішать доступністю. Продукт торгової марки "Квочка" подешевшав із 58,01 до 54,99 гривні за десяток. Яйця курячі "Ясенсвіт" знизилися у вартості з 61,57 до 54,05 гривні за десять штук.

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гречка, рис та вермішель за новими цінами: можна закупитись про запас.

Також наш портал інформував, з такими цінами опинимося на межі виживання: соняшникова олія, молоко та хліб витягнуть останні гроші.

Крім того, ми писали, можна себе побалувати: ціни на сало, житній хліб та яйця вже не так сильно вдарять по гаманцю.