Оплачувати комунальні послуги через мобільний банкінг швидко та зручно. Але часом трапляються збої. Наприклад, клієнтка Monobank здійснила оплату, але гроші так і не дійшло кінцевого одержувача. Про це йдеться на порталі Мінфін.

Українка розповіла, що через Monobank заплатила за комунальні послуги, а за два тижні дізналася, що кошти на рахунки підприємств так і не надійшли.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

"Зробила оплату комунальних послуг через Монобанк, про що згодом сильно пошкодувала!!! 14-го числа пройшло списання грошей, сьогодні вже 28-е, а на рахунок компаній гроші так і не надійшли!", - поділилася клієнтка.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК
Показати ще

За словами жінки, вона зверталася на підтримку банку, проте конкретної відповіді, що сталося та куди зникли кошти, їй не дали.

"І після розмов по гарячій лінії, нічого, крім відповіді, ми не знаємо куди пішли ваші гроші, я не отримала! Не рекомендую банк для оплати Взагалі!", - поскаржилася українка.

Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін

При оплаті комунальних послуг через онлайн-сервіси слід перевіряти правильність введених реквізитів комунальних підприємств, а також обов'язково вказувати особовий рахунок споживача.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мати кредитний ліміт – лотерея: з рахунків українців крадуть банківські кошти.

Також наш портал інформував, банк не віддає гроші за комуналку: юрист підказав, що потрібно зробити.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, вистачить на продукти і навіть комуналку: "ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку".