Багато українців хвилюються, скільки доведеться платити за газ у найближчому майбутньому, адже експерти не виключають перерахунку тарифів. У "Нафтогазі" дали вичерпну відповідь.

Українка звернулася до фахівців компанії "Нафтогаз" у соціальній мережі facebook та поцікавилася, що буде з тарифами для населення з 1 квітня.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

У газопостачальній компанії пояснили, що до 30 квітня цього року діятиме фіксований тариф, який складатиме 7,96 гривні за кожний кубометр газу. В той самий час у компанії, судячи з повідомлення, поки що не мають інформації, що буде з цінами в травні.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Наразі діє тариф "Фіксований", що означає фіксовану ціну на газ, а саме 7.96 гривень за 1 куб газу. Ціна на газ для побутових споживачів не зміниться до 30.04.2024 року. Надалі слідкуйте за оновленнями", - відповіли в компанії.

Тарифи на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Тарифи на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Варто нагадати, що голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко не виключає ймовірності підвищення тарифів на газ у 2024 році. За його словами, нова вартість блакитного палива для населення може становити приблизно 9 або 9,5 гривні за кубометр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "сюрпризи" не відкидаються: що буде з тарифами на комуналку після опалювального сезону.

Також наш портал інформував, оплачувати рахунки можна буде без корвалолу: "Нафтогаз" пояснив, як уникнути надхмарних нарахувань.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як анулювати необґрунтовані нарахування: "Нафтогаз" поділився інструкцією.