Мобільний оператор Lifecell на цілий рік забезпечить халявним інтернетом деяких абонентів. Щомісяця нараховуватиметься по 10 Гб і так 12 разів. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соцмережі facebook.

Оператор мобільного зв'язку Lifecell вирішив порадувати абонентів дуже щедрим подарунком у вигляді річного запасу гігабайтів інтернету. Втім, для їхнього одержання потрібно виконати встановлені умови.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Так, кожен українець, який купить будь-який смартфон у магазинах Lifecell як бонус, отримає 12 пакетів по 10 Гб, які нараховуватимуться щомісяця протягом року. Такий подарунок нададуть за символічну плату в 1 гривню.

"Придбайте будь-який смартфон в магазинах lifecell або в інтернет-магазині shop.lifecell.ua та отримуйте по 10 Гб кожні 30 днів 12 разів поспіль та послугу "Мобільний захист" на 91 день всього за 1 грн", - йдеться у повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

Бажаючим отримати бонус слід врахувати, що термін проведення акції обмежений - з 19.03.2024 по 19.05.2024 включно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, номер буде заблокований: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче.

Також наш портал інформував, віддаєш останні гроші, а інтернет "падає": клієнтам Lifecell пояснили чому так.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, захмарних тарифів мало: Vodafone дере по 300 гривень за заміну SIM-карток.