Українці зможуть отримати допомогу у вигляді продуктів харчування чи грошової виплати на банківську картку. Про це повідомляється на офіційному сайті Покровської міської ради.

Українці, які мешкають у місті Покров на Дніпропетровщині, зможуть отримувати нову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Program.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

"Починаючи з квітня 2024 року, Всесвітня продовольча програма ООН World Food Program (ВПП) переведе свою продовольчу допомогу у Покрові з натуральної форми (продуктові набори GFD-30) на грошові перекази", - йдеться в повідомленні.

Протягом березня мешканців просять надати номер банківського рахунку (IBAN) для того, щоб із квітня отримувати грошові виплати на картку.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Підтримка надається декільком категоріям громадян:

  • пенсіонерам – особи віком від 60 років;
  • багатодітним, а також малозабезпеченим сім'ям;
  • одиноким матерям чи батькам;
  • громадянам з інвалідністю;
  • одержувачам виплат зі втрати годувальника;
  • ВПО (крім жителів Нікопольського району).

Що потрібно для отримання допомоги?

Необхідно надати оригінали документів: паспорт, код, посвідчення, документ на підтвердження статусу, свідоцтво про народження дитини, довідку про реквізити IBAN.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, до 14 000 грн в одні руки: українцям пропонують щедру фінансову допомогу.

Також наш портал інформував, пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем.

Крім того, ми писали, пенсіонерам простягнуть руку допомоги: грошей не дадуть, але забезпечать продуктами.