Споживачів пропонують зобов'язати платити за видрук та доставку паперових платіжок, мотивуючи цим переходити на електронні рахунки. Про це свідчить інформація у коментарях на facebook-сторінці YASNO.

У YASNO звернулася українка та поділилася ідеєю, як зменшити популярність паперових платіжок й тим самим допомогти природі. Вона запропонувала брати додаткову плату – за видрук та доставку платіжок до поштової скриньки.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Чому б не зробити реальний крок назустріч охороні природи, а саме – для тих, хто прагне отримати паперові рахунки, зробити їх роздруківку і доставку платними? Адже є безліч альтернативних варіантів отримання рахунку", - запропонувала клієнтка компанії.

У YASNO відповіли, що закликають усіх клієнтів переходити на електронні рахунки, але поки що таких кардинальних нововведень не планують. У споживача залишатиметься вибір - отримувати рахунок у тому чи іншому вигляді.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Водночас у компанії додали, що в період воєнного стану процес друку та доставки паперових платіжок сильно ускладнився, тому можливі затримки.

Платіжка за електроенергію. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Платіжка за електроенергію. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розмір боргу не має значення: у YASNO розповіли, кому точно не відключать світло.

Також наш портал інформував, збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не вистачить навіть заплатити за світло: українцям пропонують компенсацію за комуналку від 236 гривень.