З 1 квітня тарифи на природний газ для населення варіюватимуться від 7,7 до 9,99 гривні за кубометр. Хто зможе платити трохи менше, повідомляється на порталі "Мінфін".

Побутові споживачі уважно стежать за комунальними тарифами, адже кожне підвищення – болісний удар по гаманцях. На щастя, ціни на газ для населення є фіксованими і не дорожчатимуть щонайменше до завершення опалювального сезону.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Таким чином, з 1 квітня діятимуть ті самі тарифи, що й у попередні місяці. Більшість українців купують газ у компанії "Нафтогаз", і для них тариф становитиме 7,96 гривні за кубометр.

Інші постачальники також пропонують блакитне паливо за колишніми цінами. Найдешевше газ обійдеться клієнтам постачальника "Еру людям" – 7,7 гривні за кубометр. Водночас найвищий цінник діє для клієнтів компанії "Світлогаз" - 9,99 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що ринкові тарифи на газ помітно вищі за ті, за якими платять українці. Деякі експерти не виключають, що протягом 2024 року може відбутися перерахунок тарифів для населення – приблизно до 9,5-10 гривень за кубометр палива.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, закон дозволяє не платити: коли українці можуть ігнорувати комунальні платіжки.

Також наш портал інформував, через комуналку доведеться залазити в кредити: українцям затвердили нові тарифи одразу на дві послуги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи на блакитне паливо: у "Нафтогазі" розповіли, до яких платіжок готуватися.