Українці скаржаться на погрози мобільного оператора Vodafone. Деякі абоненти отримують сповіщення, що їм доведеться спілкуватися з колекторами. Про це свідчать коментарі на facebook-сторінці компанії.

Абонентка стверджує, що отримала від мобільного оператора повідомлення про непогашену заборгованість на рахунку. Її проінформували, що якщо вона найближчим часом не поповнить рахунок на потрібну суму, то працюватимуть із нею вже колектори.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"У вас досі не сплачена заборгованість. Нам прикро, але якщо ви не сплатите її, будемо вимушені залучити до стягнення колектора. Хочемо вберегти вас від цього. Тому рекомендуємо перевірити свій баланс та поповнити рахунок", - йдеться у SMS-повідомленні.

Повідомлення від Vodafone. Фото: скрін з телефону абонентки
Повідомлення від Vodafone. Фото: скрін з телефону абонентки

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Українка не оцінила подібного роду роботу з абонентами, але в цілому відреагувала з гумором і навіть поставила смайл, що сміється.

"Це тільки у мене так? Розправа колекторами", – прокоментувала загрозу клієнтка.

Фахівці Vodafone через день після публікації коментаря абонентки ніяк не відреагували та не прокоментували інцидент.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, економія без втрати якості: найдоступніші тарифи від Kyivstar, Vodafone та Lifecell.

Також наш портал інформував, нові номери, знижки та бонуси для абонентів: "Vodafone" вирішив побалувати весняними привілеями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.