Українці масово звертаються до банку "Ощад" із питаннями про продовження терміну дії пенсійних карток, які спливли у 2022 році. У Facebook звучить багато схожих питань: "Чи буде продовжено пенсійні картки, що минули у квітні 2024 року?".

У відповідь на ці звернення представники банку зізналися , що поки що не прийняли рішення щодо продовження терміну дії карток.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Офіційний коментар від банку "Ощадбанк" каже, що інформацію про продовження карток буде опубліковано на офіційному сайті ближче до кінця березня.

Поки що немає точної відповіді на це питання, але банк рекомендує у разі закінчення терміну дії картки звернутися до контакт-центру або залишити заявку на зворотний зв'язок на сторінці банку:

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Можна залишити заявку на зворотний зв'язок на сторінці банку і наш співробітник вам передзвонить."

Банківська карта – це зручність у повсякденному житті, а й важливий фінансовий інструмент, особливо для пенсіонерів. Тому очікування викликає певну напруженість у громадян, які спираються на Ощадбанк для отримання пенсії.

Тим часом, ми продовжуємо стежити за новинами та появою оновлень. Сподіватимемося, що банк "Ощадбанк" ухвалить рішення найближчим часом і забезпечить своїх клієнтів необхідною підтримкою та зручністю.

Крім того, Знай.ua повідомляв, провели індексацію і відразу "відбирають" пенсію: люди похилого віку можуть залишитися без грошей вже у квітні

Також наш портал інформував, пенсіонерам дали термін до 31 березня, інакше не буде виплат

Ніяких покупок і готівки: карти "Ощадбанку" скоро перестануть працювати