Найбільші мобільні оператори України, такі як Kyivstar, Vodafone та Lifecell, представили свої оновлені тарифи, які пропонують різноманітні пакети послуг для користувачів із різними потребами. Сьогодні ми поговоримо, звичайно ж, про найдешевші.

Почнемо з тарифу "Кохання до батьків" від Kyivstar, який орієнтований на пенсіонерів та людей з інвалідністю.

Kievstar, фото RAU
Kievstar, фото RAU

За 125 грн на місяць він Сегодня мы поговорим, конечно же, о самых дешевых. Начнем с тарифа "Любовь к родителям" от Kyivstar, который ориентирован на пенсионеров и людей с инвалидностью. За 125 грн в месяц он предлагает 50 минут на мобильные и городские номера в Украине, 50 SMS, безлимитные звонки внутри сети и 5 ГБ мобильного интернета. У Vodafone имеется тариф "Turbo", который включает в себя 20 ГБ интернета, 800 минут на все номера в Украине, безлимитные звонки внутри сети и 50 SMS за 165 грн в месяц. Кроме того, до 30 марта пользователи могут воспользоваться акцией "TurboБезлим", получая безлимитный интернет и дополнительные минуты звонков. И наконец, Lifecell по той же дешевой схемк предлагает тариф "Просто Лайф" с 8 ГБ интернета, безлимитными звонками внутри сети и 300 минутами на все номера в Украине за 90 грн в месяц. Однако, для получения этой цены пользователи должны перенести свой номер из другого оператора с помощью услуги переноса номера (MNP) и пройти процесс идентификации." target="_blank" rel="nofollow noopener">пропонує 50 хвилин на мобільні та міські номери в Україні, 50 SMS, безлімітні дзвінки всередині мережі та 5 ГБ мобільного інтернету.

Vodafone має тариф "Turbo", який включає 20 ГБ інтернету, 800 хвилин на всі номери в Україні, безлімітні дзвінки всередині мережі та 50 SMS за 165 грн на місяць.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Крім того, до 30 березня користувачі можуть скористатися акцією TurboБезлім, отримуючи безлімітний інтернет і додаткові хвилини дзвінків.

І нарешті, Lifecell за тією ж дешевою схемою пропонує тариф "Просто Лайф" з 8 ГБ інтернету, безлімітними дзвінками всередині мережі та 300 хвилин на всі номери в Україні за 90 грн на місяць.

Однак, для отримання цієї ціни користувачі повинні перенести свій номер з іншого оператора за допомогою послуги перенесення номера (MNP) та пройти процес ідентифікації.

Також наш портал інформував, юність у око потрапила: круті функції старих "мобілок", про які мало хто пам'ятає

Раніше ми писали про те, що я не брав кредит: українець купив гарний номер "Київстар", а разом з ним став винен гроші

Kyivstar, Lifecell, Vodadone - у якого мобільного оператора найшвидший інтернет і в яких регіонах