Газовики запропонували споживачам нові правила оплати доставки блакитного палива. Відповідне повідомлення опублікували на facebook-сторінці Чернігівської філії "Газмережі".

Більшість споживачів звикли щомісяця одержувати паперові платіжки за газ, а також його доставку. Такий спосіб здається більш надійним та простим. Проте газовики наполегливо рекомендують відмовитися від паперових квитанцій та отримувати їхній електронний аналог.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Зробіть правильне рішення – відмовтеся від паперових квитанцій!", - йдеться у повідомленні.

Фахівці відзначають, що електронну платіжку можна швидко і просто згенерувати в особистому кабінеті й там же сплатити, не витрачаючи час на похід до банку чи пошти. До того ж за потреби квитанцію можна роздрукувати.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

У "Газмережах" підкреслили, що ті, хто зробив вибір у бік електронних платіжок, можуть швидко відмовитися від паперових через особистий кабінет. Для цього потрібно перейти в "Налаштування" та вибрати "Відмовитися від паперового рахунку".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за блакитне паливо перерахують: газовики попередили споживачів.

Також наш портал інформував, "Люди не розуміють, що відбувається": у "Нафтогазі" розповіли про додатковий платіж з доставки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям, які платять за світло, призначать особистого контролера: як це позначиться на платіжках.