Газовики нагадали, що до 20 березня має зробити кожен споживач газу. Відповідне повідомлення опублікували на facebook-сторінці Волинського філіалу "Газмережі".

Щомісяця українці разом із платіжкою за спожитий газ отримують рахунок за послуги доставки палива. "Друга" платіжка не менш важлива і газовики наполегливо просять оплачувати її до 20 числа.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

"Нагадаємо, що оплату послуг розподілу газу необхідно здійснювати до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто, за березень до 20 березня", - попередили споживачів.

Варто зазначити, що своєчасна оплата дасть постачальнику послуг повною мірою виконувати свої обов'язки щодо доставки газу до будинків. Водночас споживача це вбереже від штрафів та пені за прострочені комунальні платежі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

"Газмережі" нагадали, що швидко отримати рахунок за доставку газу і відразу його сплатити можна в особистому кабінеті. Там платіжки генеруються раніше, ніж листоноша доставляє паперові аналоги.

Для отримання рахунку потрібно увійти до особистого кабінету - перейти до розділу "Головна" – натиснути на кнопку "Актуальний рахунок".

Раніше портал Знай повідомляв, платіжки за блакитне паливо перерахують: газовики попередили споживачів.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "В оману вводить Нафтогаз!": українці дізналися звідки "ростуть ноги" у зайвих нарахуваннях за газ.