Компанія-постачальник YASNO оголосила про запровадження нових тарифів на електроенергію. Зміна розцінок торкнеться лише частини споживачів. Про це йдеться на офіційному сайті організації.

Для деяких українців квітень розпочнеться зі зміни тарифів на електроенергію. Ідеться про всіх непобутових споживачів, які користуються послугами компанії YASNO.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

За інформацією постачальника, ці зміни набудуть чинності вже з 1 квітня. Заходи пов'язані з переглядом тарифікації проводяться відповідно до розпорядження регулятора.

"На сайті YASNO опубліковані оновлені ціни на електроенергію для малих непобутових споживачів. Вони будуть діяти з 01.04.2024 р. для усіх непобутових клієнтів постачальника універсальних послуг", - попередили у компанії.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

В той самий час, простим українцям можна не хвилюватися. Тариф 2,64 гривні за кВт/год залишатиметься незмінним щонайменше до кінця опалювального сезону. Надалі експерти прогнозують подорожчання послуги до 4-4,5 гривні за кВт/год. Втім, у Міненерго заявляють, що поки що такі розмови не ведуться.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сусіди позаздрять вашим платіжкам: як назавжди забути про надхмарні нарахування за електроенергію.

Також наш портал інформував, заборгував за старим тарифом, а платити за новим – майже вдвічі більше? У Yasno пояснили важливий момент.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.