Українці, які споживають воду за лічильником, до кінця місяця мають пройти важливу процедуру. Про це нагадують фахівці "Київводоканалу" на офіційній сторінці у facebook.

Комунальники нагадали киянам, що облікові бази відкриті та до кінця місяця необхідно передати актуальні показники лічильників води. Ігнорувати процедуру вкрай не рекомендують, адже це може негативно вплинути на платіжки.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

У Київводоканалі також закликали не забувати передавати показники лічильників теплої води, адже вони потрібні, щоб правильно розрахувати суму за каналізацію. Також просять передавати постійні показники, якщо споживач не користується водою.

"Важливо! Якщо ви залишили домівку та не користуєтесь водою, все одно необхідно подавати показники з різницею "0" , тобто ті ж самі, що ви надавали минулого разу", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Платіжки за воду. Фото: скрін youtube
Платіжки за воду. Фото: скрін youtube

Як передати показники?

Клієнти "Київводоканалу" можуть передавати показники декількома способами, зокрема:

  • через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники";
  • через "Особистий кабінет" Київводоканалу;
  • за телефоном контакт-центру (044) 202-02-02.

Раніше портал Знай повідомляв, комунальники розпочали кампанію з покарання боржників: спочатку приватні будинки, а потім квартири.

Також наш портал інформував, мало відключень та позбавлення квартир: ціни на тепло та гарячу воду можуть вийти з-під контролю.

Крім того, ми писали, якщо не хочете захмарних сум у платіжках: до "Київтеплоенерго" звернулися до клієнтів.